Binero ett bra svenskt webbhotell?

Det finns många Svenska webbhotell i dagsläget och det känns nästan som det poppar upp det ena efter det andra. Men där är ett par namn som funnits länge, de flesta som varit i beröring med webben känner nog till dem. Ett av dessa namn är Binero. Binero är ett Svenskt webbhotell att räkna med. De har dock haft sina problem som man faktiskt tyvärr måste påpeka men har på senare tid rättat till dessa. Att de har hanterats med problem och andra ”barn sjukdomar” behöver givetvis inte bara vara negativt utan även positivt. Binero har fått erfarenhet som andra webbhotell inte har på grund av dessa ”fel” och sett till att det inte kan hända i framtiden.

Binero har en hel del år på nacken och investerar mycket i kundupplevelsen för dig. En sak som jag verkligen gillar med binero är att de inte har någon bidningstid på deras webbhotell. Sen är de riktigt billiga också, mycket bra pris! Webbhotellspaketen börjar på 69 kr i månaden. I detta paket får du tillgång till oändligt med webbplatser, domäner och MySQL databaser. Helt perfekt va?

Binero är ett webbhotell på den svenska marknaden som man kan räkna med. Ett av de bästa svenska webbhotellen om inte det bästa? Väljer du Binero så gör du ett bra val, du behöver inte vara orolig över att bli besviken för det blir du inte. Jag själv hostar över 10 sidor där i dagsläget och det fungerar bra.

Detta inlägg publicerades i Binero, Bra webbhotell, Prisvärda webbhotell. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Binero ett bra svenskt webbhotell?

  1. Erik/Binero skriver:

    Hej Fr1ppe,
    Tusen tack för ditt vänliga inlägg. Då vi haft bättre testresultat och tillväxt än någon annan, bäst i test de två senaste webbhotelltesterna i Internetworld och rekade tre av fyra föregående år så är det ju klart var vi sätter ribban. Att vi haft lite tillfällig växtvärk i samband med att vi bytt hela nätverket är också rätt att du nämner. Vi satsar iaf stenhårt och är mycket glada för dina ord.
    Vänliga hälsningar,
    Erik
    Binero

Lämna en kommentar