Välkommen till svenska webbhotell

Hej och välkommen till Svenska webbhotell. Denna blogg kommer att handla om våra svenska webbhotell helt enkelt. Vi kommer recensera, tipsa, skriva om de webbhotell som finns på den svenska marknaden. Målet med denna blogg kommer vara att hjälpa dig som konsument eller företagskund att välja rätt webbhotell utifrån dina behov och förutsättningar.

Förhoppningsvis kommer det inte dröja länge innan vi börjar skriva de första inläggen om våra svenska webbhotell eller kanske tipsar om ett hett erbjudande för stunden.

Varför skall man välja ett bra webbhotell? Fördelarna är många, men faktum är att idag är priserna så pass pressade så du får många bra webbhotell för under 100 kr. Detta är nästintill löjlig billigt, de flesta av webbhotellen låter dig även ha flera webbsidor på samma hotell, så du kan mer eller mindre driva 10tal sidor för kostnaden av <100 kr per månad. Hell yeah! Att välja ett bra webbhotell istället för budget alternativet visar sig först vid saker som högre trafik på din webbplats = den blir slö, när något händer hur det hanteras, backup, upptid och service/support. Du har alltid igen det dära att du betalar 30 kr extra per månad när det väl händer något, trust me!

Bloggen kommer att drivas av mig, Fredrik som har arbetat med webbutveckling i flera år och vet vad som krävs av ett bra svenskt webbhotell. Därför hoppas jag genom min kunskap och erfarenheter om olika webbhotell kunna hjälpa dig i ditt val. Det skall kännas rätt, vara bra och prisvärt helt enkelt!

Rock on tills vidare!

Detta inlägg publicerades i Bloggen, Bra webbhotell. Bokmärk permalänken.

Lämna en kommentar